Huidexpert in Amsterdam

Met vooruitstrevende merken zoals Forlle’d, pHformula, Nimue , drK en MeLine ben je bij huidinstituut les Visages aan het juiste adres op het gebied van huidverbetering en huidverjonging. Huidproblemen zoals acne, rosacea en hyperpigmentatie maar ook het behandelen van verslapping en rimpels zijn onze specialiteit.

Onze Expert Behandelingen

Huidverzorging

LEVEL 1-2

Jouw huid is onze passie. Ons team van 4 huidspecialistes staat voor je klaar om jouw huid in een goede conditie te krijgen en te behouden. Onze huidverzorgende facials zijn geschikt voor ieder huidtype, juist ook voor de meest gevoelige huid

Huidverbetering

LEVEL 3-4

Bij huidverbeterende behandelingen gaan wij gericht jouw huidprobleem aanpakken. De resurfacing facials van Nimue en pHformula zorgen door hun unieke delivery systems ervoor dat fruitzuren makkelijk in de diepere huidlagen zakken tot aan de dermis.

Huidverjonging

LEVEL 5

Intelligente huidverbetering op basis van geselecteerde ingrediënten en een uniek delivery system op basis van de nobelprijs winnende nanotechnologie. Ze helpen de huid efficiënt te herstellen en de gezondheid hiervan op elke leeftijd te behouden.

Onze merken

Team Les Visages

Benieuwd wat anderen vonden?

5/5

“Makkelijk te vinden. Prachtige locatie. Leuk en professioneel personeel en een topbehandeling!

Roos

5/5

“Goede salon. Ik kreeg uitleg over hoe het allemaal werkte en een top behandeling gehad. Ga zo door!”

Ferdinand

5/5

“Ging voor een gezichtsbehandeling. Geweldige ervaring! De salon is uitnodigend en de service uitstekend!”

Moni

Huidinstituut in hartje Amsterdam

Boek jouw behandeling direct!

“Persoonlijke aandacht, resultaatgerichte professionele behandelingen met een optimale ontspanning en een heerlijke beleving.”